Det blev visst lite shopping idag oxå

Jepp vi åkte förbi Babyproffsen förut och kom därifrån med en Emmaljunga Scooter 2010 (700 kr billigare än 2011). Stort tack till farmor och farfar som gjorde det möjligt att köpa vagnen nu, då det blev en tidig födelsedagspresent till lillkillen. Dexter satt i vagnen inne på Babyproffsen och på väg ut till bilen. Han verkade gilla den. Misstänker dock att det tar en liten stund för honom att helt vänja sig vid att åka framåt och se en massa vid längre åkturer. Lär nog vara uppskattat att han äntligen får sitta upp i alla fall.

Jag är himla nöjd med inköpet. Vagnen var skön att köra, enkel att fälla ihop och tog mindre plats i bagageutrymmet. Dessutom är den fin. De hade tre färger kvar av 2010 års modell. En skrikig limegrön, ganska tråkig grå och en slags mossgrön (?) variant varav den sistnämnda vi valde. Det ska bli så skönt att slippa släpa Dex och väska upp och ner till skyddsrummet när vi ska ut. Visst får jag gå två gånger, först ner med vagnen och sen trollet, men det är det värt. Blir inte alls lika jobbigt som innan. Aj luv it!

Vi har dessutom hunnit med att slänga skräp, veckohandla samt bäst av allt fått besök av världens bästa Ninolainen och hennes son Andreas. De hade med sig fikabröd och stannade ett par timmar. Dexter somnade i Ninas famn och när det var dags för dem att åka hem grät han, lille skrutten.

Vi har inte hunnit städa som planerat men Fredrik har åtminstone burit ner allt som skulle till förrådet, så nu är det nästan helt fullt igen . Jag har dessutom gjort matlådor till Dexter och fryst in, det blev sej i vitsås med potatis, broccoli och sötpotatis. Hoppas att det slinker ner.

Imorgon får det helt enkelt bli städning såväl som besök hos farmor och farfar.

Annonser

One response to “Det blev visst lite shopping idag oxå

  • Linda

    WOHO!!!!! Gött med en Emmaljunga Scooter! de e bra vagnar det där och man ska alltid passa på att köpa när de rear ut modellen från året innan! 🙂
    Vardagslivet blir så mkt smidigare med en smidig vagn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: