Massa steg blir det

Sakta men säkert börjar jag känna mig mer mänsklig. Jag har en avgrundshosta fortfarande men inte ont i halsen eller någon feber. Dexter hostar lite men verkar pigg annars.

Det lilla trollet fortsätter att utforska det där med att stå och gå. Igår gick han från hörnet av soffan till bordet två gånger (blir ca 4 steg). Dessutom går han runt som bara den med sin lära gå vagn han fick i julklapp från farmor och farfar.

Igår följde vi med Linda till Nowalis utförsäljning som de har 1 gång per månad. Jag köpte en vår/höstmössa till Dexter och ett par halksockor (men i större storlek så de passar när det är dags för dagis) för totalt 50 kr. Som hittat! Dit lär vi åka igen. De hade mockasiner för 49 kr st (enligt Linda var det dyrt eftersom de tidigare sålt dem för 25 kr *fnissar*), massa strumpor för både barn och vuxna samt en del barnkläder. Dexter fick dessutom prova Gustavs sulky och han verkade gilla att sitta upp ordentligt  och se framåt. Det är verkligen dags att införskaffa en till lillfisen snart. Dels börjar han vägra att halvligga (och eftersom bältet är trasigt kan han inte sitta upp, halkar bara ner i åkpåsen då ju) samt att jag tycker det börjar bli jobbigt att bära 11 kg barn + ca 2 kg skötväska upp och ner till skyddsrummet. En sulky tar lite mindre plats och är smidigare att fälla ihop så den kan vi ha i lägenheten.

Idag står bära-ner-grejer -i-källaren-och-städa på agendan. Bort med golvet som står i vardagsrummet och skräpar, ner med den gamla TV-bänken samt en massa annat stuff så vi får lite mer plats här uppe. Eftersom vi inte har så stor yta att bo och husera på gäller att vi utnyttjar det vi har effektivt. Compact living kan man säga.


 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: