Buzzar Nestlé Frutti Smoothie

Idag hämtade jag ut mitt senaste paket från Buzzador vilket innehöll ett gäng av Nestlés nya smoothisar, Frutti Smoothie för stora och små över 12 månader. Paketet innehöll de två smakerna, Mango/Ananas/Banan och Persika/Banan. Dexter fick prova den förstnämnda som  en liten efterrätt till middagen. Det var spännande att prova av flera anledningar, dels för att det var första gången Dexter fick dricka ur sugrör men även för att han tidigare varit skeptiskt till sånt som exempelvis bebisfruktjuice. Däremot så gillar han Nestlés Drikki Ris/Banan, som är en smoothie för barn över 8 månader och som han druckit ur nappflaska efter babysimmet. Dexter fattade ganska fort hur det där med sugrör fungerade och smoothien tyckte han var mumsig för den dracks med god aptit.

Lite information om produkten: Frutti Smoothie är som en portabel fruktstund i smart förpackning med sugrör. Den innehåller 200 ml smoothie, vilket motsvarar ungefär en frukt.  Båda smoothie-smakerna  består av 100% frukt, det vill säga inga som helst konserveringsmedel eller andra typer av tillsatser. De innehåller inte heller något tillsatt socker utan är bara naturligt söta. Perfekt förpackning att stoppa ner i väskan och ha med när man går ut. Smoothien kan drickas både kall och rumstempererad.

Så nu ska vi fortsätta testa smoothiesarna  själva samt buzza dem till andra i vän- och bekantskapskretsen med barn. Jag är övertygad om att Lindas Gustav kommer att älska dem. Ska stoppa ner ett gäng i väskan när jag åker till öppna förskolan oxå. Smidigt som attan. Jag lär inhandla fler såna här sen att ta med när Dexter och jag ska åka tåg upp till Karlskoga (eller ja tåget går till Örebro och så får vi bli hämtade där).

 

Annonser

One response to “Buzzar Nestlé Frutti Smoothie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: