Snoris

Dexter är lite snorig och hostig men har ingen feber och är pigg så *ta i trä* det kanske inte blir värre.

Idag har vi hängt en stund hemma hos Malin där Dexter har lekt med Julia och Gustav. Vi fikade på deras altan, där smart nog har en grind ner mot gården så inga små barn kan smita ut 🙂 Dexter övade en massa på att ta sig in och ut genom att gå (inte krypa) både upp och ner för de två små ”trappstegen”. Upp gick finemang och ett ner gick suveränt för han höll så fint i altandörren men det sista steget ner var klurigare.

När det började närma sig eftermiddagsvila för båda killarna tog vi en promenad. Malin och Gustav vek av till Brändmarks medan jag och Dexter fortsatte ner till stan. Där shoppade jag två stycken nya bh:ar, vilket var välbehövligt. Dexter drack smoothie stående på en parkbänk på Torget, han gillade att stå där och kolla på folk som gick förbi. Jag fyndade två nya lampskärmar till Malin på Åhléns för halva reapriset. Sen mötte Fredrik upp oss på stan och vi begav oss till Tant Grön. Dexter fick lite käk och jag gick vidare till Bellis beauty för lite klippning och kom därifrån som en pudel. Nädå det blev bara väldans lockigt och fluffigt men så ser det ju bara ut idag och aldrig mer om jag känner mig själv rätt 🙂 Mötte upp med en vääääldigt arg och ledsen liten Dexter samt en svettig pappa som efter en snabb promenad till bilen körde hem oss innan han själv åkte vidare till möte på friskis. Väl hemma så var lillfisen lugn som en filbunke och glad. Antar att han nog bara var trött på alla intryck och vill hem helt enkelt. Istället för att däcka långt innan kl 19, som varit fallet den senaste tiden, så piggnade han till av vällingen. I vanliga fall blir Dex trött som attan och det är bara att lägga ner honom i sängen efter att han druckit välling så somnar han snabbt som en liten sten. Denna gång så ställde han sig upp, pratade glatt och började pilla på sakerna på byrån. Jag fick helt enkelt ta upp ungen och låta honom vara vaken en stund till. 30 min gick han omkring och var glad innan tröttheten slog till. Knasbarn. Hoppas att han sover gott hela natten!

Imorgon kväll så packar familjen in sig i bilen och far till Karlskoga över påsk. Ska bli kul. Hoppas att vi hinner träffa alla denna gången.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: