Lyckad buzzning

Nu har vi buzzat klart Nestlé Frutti Smoothie. Det har verkligen varit en succé både här hemma (Dexter fullkomligen älskar dem) och vid varenda buzzningstillfälle (öppna förskolan, fika etc). Vi har delat ut massor och även köpt hur många fler smoothies som helst, då de verkligen går åt som smör i solsken.

Perfekt att ha med i väskan nu när värmen kommit, inte bara som ett mellis utan som en suverän törstsläckare. Med tanke på att Dexter inte är så förtjust i ”bebisfestis” eller dricker överdrivna mängder vatten så känns det bra att ha med sig en eller två smoothies när vi går ut. Att de innehåller bara frukt och inget annat krafs känns skönt. Här går det åt minst en om dagen kan jag säga. Extra smidigt är det att ta dem med sig nu när vi har ett schysst plastfodral till som funkar som klämskydd. På Maxi kör Nestlé en kampanj att man får med ett sånt skydd vid köp av tre stycken Frutti Smoothie. Vi har redan två stycken såna klämskydd 😀

Förresten, för er med småbarn födda 1 januari 2010 eller senare så har Buzzador massa spännande kampanjer på g. Är du intresserad så klicka så gå in på Buzzador och läs mer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: