Karlskogabesök del 1

I fredags förmiddag packade vår lilla familj in oss i bilen för att åka till Karlskoga. Vi fick sällskap från Fristad av Fredriks föräldrar som var snälla nog att följa med för att hjälpa till och leverera spjälsängen till systeryster. De slog två flugor i en smäll och tog en liten minisemester.

Vi stannade och fikade en gång på vägen upp till Dexters förtjusning. Att få äta lite och röra på benen är ju sällan fel enligt honom.

Väl framme i Karlskoga begav vi oss direkt hem till systeryster för att fira Vilda som fyllde 5 år och skulle ha kalas. Det fantastiska vädret hade gjort att poolen stod uppställd i trädgården vilket Dexter snabbt upptäckte och blev väldigt lycklig över.

Vilda fick mängder av paket, så pass många att hon hade svårt att ta in allt. Hon hade även önskat sig en speciell tårta med Barbie-stuk som Mangas tjej Lina fixade till och Vilda var med och dekorerade. Rätt kul idé. Fredrik tyckte Dexter kan få en He-Man variant när han fyller framöver…att ingen unge idag har en aning om vad He-Man är för nåt verkar ha gått min kära sambo förbi 😛

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: