Knas och mys

Det är ju idag vår lille skrutt blir14 månader – inte på midsommarafton. Jag skyller på ”tillfällig” sinnesförvirring…eller nåt.

Idag har vi som traditionen bjuder varit i Fristad. Vädret gick från lite kallt och småtrist till strålande sol så merparten av dagen har tillbringats utomhus. Vi hängde lite vid förskolan som ligger bredvid Fredriks föräldrar, där Dexter nöjt grävde i sanden ett bra tag. När solen och värmen kom så åkte poolen fram till Dexters stora förtjusning. Han är verkligen ett litet vattendjur, precis som sin mamma 😀 Lyckan blev extra stor när vi dessutom fixade till så han kunde åka på sin lilla rutschkana ner i poolen.

Det var en trött liten kille som vi satt i bilen vid 17:30. Jag fick kämpa livet ur mig för att han inte skulle somna i bilen. Inte riktigt läge för en powernap så där kort stund innan läggdags. När vi väl parkerat bilen så fick busungen promena hem. Han var inte så sugen på att gå in så vi gick runt lite i kvarteret så skrutten fick utforska en stund. Nu sover dock vår lilla prins sött i sängen efter en aktiv dag. Imorgon blir det besök på djurparken.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: