Skräpig natt

Dexter ville verkligen inte sova igår. Han somnade först 20:50 efter idoga försök från vår sida och högljudda protester från hans. Det brukar ju inte vara några direkta problem med nattningen så vi blev lite förvånade. Sen fortsatte det med en oroligt sovande kille som vaknade och pep titt som tätt hela natten. Två gånger vägrade han lägga sig ner i sängen och somna om utan bara grät så då fick älsk ligga brevid mig i gästsängen. Jag provade att flytta tillbaka honom efter ett tag och det gick bra…för en stund. Så ingen av oss fick nån kvalitetssömn i natt *gäsp*. Jag misstänker att det är tänderna som spökar igen eftersom Dex har gått och grävt sig i munnen ett par dagar nu.

Imorgon är det dags för återbesök till kirurgmottagningen på Drottning Silvias sjukhus i Göteborg. Då får vi se vad de säger om unge herrns testikel som inte trillat ner, om det blir en operation eller inte.

Kvällen ska sen spenderas med att ge Andreas hans födelsedagspresent. Middag och bio blir det medan Andreas mor (underbara Nina) tar hand om Dexter. Vi ska äntligen kolla på sista Harry Potter filmen. Vad det blir för käk är inte bestämt än. Mysigt ska vi ha i alla fall 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: