Götlaborg…

Åkte vi till idag som sagt. Började med Drottning Silvias barnklinik och  urinvägsmottagningen/kirurgi. Vi var tidiga så Dexter fick fullt upp med att undersöka stället. Började så smått med att klämma på grejerna som fanns i lekrummet men tröttnade sen och ville utforska de långa korridorerna istället. Han kutade iväg som en avlöning och jag efter. Dex skrattade så han kiknade när jag kom jagande efter. Fick hindra honom från att springa in i varenda rum som var öppet. Nåja, det verkade roa en och annan sköterska och läkare i alla fall 🙂

När vi väl fick komma in i undersökningsrummet skötte sig vår lilla älsk alldeles utmärkt. Han låg helt blick stilla på britsen och var lugn som en filbunke medan läkaren undersökte om hon kunde hitta den andra testikeln nånstans. Nu kammade läkaren noll så vi kommer få kallelse till titthåls kirurgi nån gång i höst. Det var tydligen det enda säkra sättet för hitta den försvunna testikeln och kunna åtgärda det. Eventuellt tas testikeln bort direkt vid det tillfället eller om det är möjligt att operera ner den får vi komma tillbaka ännu en gång. Titthålsgrejen är tydligen rätt enkel och vi får åka hem samma dag. Däremot måste han vara hemma från förskolan 10-14 dagar. Känns som om det kan bli tufft sen när Dexter väl vant sig vid att gå dit.

När vi var klara där styrdes kosan mot IKEA. Ett spontan besök men det var en halv evighet sen sist så jag gillade det 🙂 Vi började med att tanka energi i form av köttbullar och mos, vilket den unge herrn uppskattade. Han hade inget emot att sitta och äta med en massa andra människor runt omkring och skötte sig jättebra. När vi var mätt och belåtna återstod lite shopping, för inte kan man väl åka tomhänt från IKEA? 😀

Jag hittade ett fint fotoalbum på Family avdelningen till bra pris och även anteckningsblock och pennor samt att Fred shoppade duschkräm. Sen införskaffades äntligen en dusch matta så vi inte alltid behöver dra fram badbaljan till Dexter. Han fick även en sänglampa, vägghylla, mjuk och gosig matta, kulbana, sovkudde och ett litet cirkustält. Det sistnämnda kunde jag bara inte låta bli, så sött. Har kikat på liknande ett tag nu så bestämde mig för att slå till. Dexter verkligen älskade det, han sprang glatt in och ut i tältet släpandes på kuddar. Lilla sötnosen.

Bild från IKEA

Visst är det gulligt?!

Dagen slutade dock inte här utan vid 15:30 kom Nina och Andreas. Efter lite mys och hur-funkar-det-att-kolla-film-i-PS3-instruktioner så åkte jag, Fred och Andreas ner till stan för att käka och kolla på sista Harry Potter filmen medan Nina fick ta hand om Dexter. Filmen var bra men förstördes nästan av två tjejer som agerade som om de vore hemma i sitt vardagsrum. De låg ner längst fram i flera säten och pratade HÖGT hela tiden, om allt! Så irriterande. Nåja, hur som helst hade vi en mysig kväll och det hade även Dexter och Nina haft.

Imorgon hoppas jag på att få träffa Linda och hennes busar. Får se om de har tid för oss.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: