Ändrade planer

Det bidde ingen kräftskiva i går då Linda typiskt nog blev sjuk. Jag och Fredrik mumsade dock kräftor och räkor själva här hemma, eftersom Dexters farmor och farfar var gulliga nog att ta hand om honom i alla fall. Vi tittade på sista finalavsnittet av Shubbi-Dubbi-Dance (som vi inte orkade med i fredagskväll) och vart nöjda över resultatet. Rätt person vann helt enkelt.

Idag har vi fixat lite i Dexters rum. Passat på att göra sånt som är svårt när han är hemma som att borra och sätta upp hylla, lampa och sänghimmel. Jag tycker det blev väldigt bra, ska prova att ta kort imorgon så ni får se.

Det är i alla fall detta från IKEA som kommit upp ovanför gästsängen – som sen alltså ska bli Dex säng (jag vill också ha en sån sänghimmel, himla mysigt ju):

 

 

 

Just det, vi satt upp en ny tavla också med Hoo hoo på (så låter lillfisen så fort jag frågar om han kan säga uggla, väldigt gulligt)

 

Hyllplanet hittade jag inte på IKEAS hemsida. Den är svart och liksom vågformad. Svårt att förklara men himla fin. Skönt att kunna stoppa undan vissa saker lite högre upp så den lille pillomanen inte når dem 🙂

När vi pysslat färdigt så begav vi oss ut till Fristad och tillbringade resten av dagen där. Busade, umgicks och åt mat. Det var en trött kille vi åkte hem med vid 5-snåret. Dex somnade snabbt i bilen och var inte helt nöjd över att behöva vakna till när vi kom hem. Efter en stund lossnade det dock och han lekte glatt med sin nya vägglampa *tänd-släck-tänd-släck-tänd-släck*

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: