Inskolning dag 4 & nåt nytt smaskigt

Dagens inskolning bestod av 10 minuter inomhus och sen var det dag dags att gå ut och leka. Först ballade Dexter ur, för att han trodde vi skulle gå hem, men sen när han fattade att de skulle ut på gården sprang han glatt iväg och sket i mig 🙂

Jag fick sitta inne och fortsätta med min bok när han härjade runt.  Det hade gått jättebra ute. Personalen tycker Dexter har en bra motorik, att det märks att han gillar att vara ute och att han är bra på att sysselsätta sig själv. När det var dags att gå hem gick jag ut och hittade Dexter bakpå en cykel. En kille trampade och Dex fick åka med. Det var poppis tills de stannade, då tyckte min sötnöt det var trist och gnydde lite om mer fart 😀 Sen var det en annan av de större killarna som ville ha cykeln och som knuffade bort Dexter. Lillfisen förstod ju inte utan klättrade upp igen och då buttade killen till honom så han for i backen. Då blev det lite gråt och tandagnisslan, troligtvis mest för att Dex inte fick hålla på med cykeln mer. Ännu ledsnare blev han dessutom när han insåg att vi skulle gå hem.

När jag gjorde smoothie till mellanmål i förmiddags blev det ganska mycket över. Istället för att hälla ut det så kom jag på att jag köpt glassformar på Maxi. Så det blev 4 stycken hemmagjorda ”yoghurt”glassar (turkisk yoghurt, mjölk, banan och persika). Eftersom Dex knappt åt nån middag så fick han en sån glass förut. Det var en riktigt hit kan jag säga att äta min hemmagjorda glass medan han lyssnade på musik 🙂 Han var väldigt givmild och delade med sig med jämna mellanrum (vilket jag gärna stått över, för det vart himla kladdigt men smakade bra ändå) och sa tacktack.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: