Mysig helg

I fredags följde farmor med och hämtade Dexter på förskolan. Sen blev det fika, lek och bus här innan hon åkte hem. Senare fick vi besök av Ninas son Andreas, som sov över eftersom Nina var på personalfest i Stockholm. Vi fixade hamburgare (och åt till magen stod i fyra hörn på alla inklusive Dexter), softade till Idol när trollet somnat och sen spelade killarna TV-spel.

Gårdagen tillbringades dels med en välbehövlig shopping- och fikatur tillsammans med fina Linda och sen mys med Fredrik till första avsnittet på ”Walking Dead” säsong 2.

Söndagen har vi traditionsenligt tillbringat i Fristad hemma hos Fredriks föräldrar. Dexter har varit ute i det fina vädret både på för- och eftermiddagen. Dessutom har han ”hjälpt” farfar lite med tapetsering, lekt massa inomhus, badat och ätit som en häst 🙂 Jag har fått vila lite, vilket var välbehövligt med tanke på nattens hostande och att Dexter vaknade vid 02:20 och inte somnade om på vad som kändes som en hel evighet.

 

Annonser

2 responses to “Mysig helg

  • Ofelia

    Hur kan man ha mys till the Walking dead?

    Låg och sov på bussen till skolan en morgon och när jag vaknar är det första jag ser massa zombies för Casper satt bredvid och tittade på det, har förbjudit honom att se på det på morgonen nu 🙂

  • Eva

    För att Walking Dead är asbra ju, vi gillar zombies 😀

    men Offa då 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: