Barnledigt

Igår firade vi både Lasses och Catrines födelsedag ute i Fristad. Dexter ”hjälpte” till att öppna paketen och blev glatt överraskad av farfars bastuset, han trodde nog det var leksaker till honom. Det blev en lätt lunch och lite fika innan Lasse skjutsade hem Christian och Catrine samtidigt som Dexter fick åka med och sova i bilen (uppspelt liten kille var inte så sugen på att vila middag nämligen) samtidigt som jag och Fredrik begav oss till Göteborg för lite äventyr på egen hand. Vi hann med en tur till IKEA,  en snabbis till sci-fi bokhandeln och mumsig middag på Bryggeriet innan det var dags för kvällens egentliga ärende – West Side Story på Göteborgsoperan!

Både jag och Fredrik gillade musikalen men irriterade oss båda två på den kvinnliga huvudrollsinnehavaren, eller snarare mest på att hon var operaskolad vilket inte riktigt kändes rätt tillsammans med alla andra duktiga musikalsångarna. Vi tyckte att det skar sig lite vilket drog ner helhetsomdömet. Scenografin var dock fantastisk och dansnumren likaså. Den manliga huvudrollsinnehavaren fick nog varenda kvinnohjärta i publiken att bulta lite extra med sin smäktande, vackra röst och sitt tjusiga yttre 🙂

Idag har vi haft oss en liten sovmorgon innan stora röja.städa-slänga-fixa-dagen körde igång. Vi plockade undan en massa och fixade upp nya lampan vi köpte igår på IKEA så vi nu har bättre belysning vid matsalsbordet.  fredrik åkte skytteltrafik till Boda återvinningscentral medan jag dammsög och dammadeDexter sov som sagt hemma hos farmor och farfar och de körde hit honom på eftermiddagen. Lilla buskillen hade skött sig bra och haft roligt utomhus. Skotta snö med egna lilla skyffeln är en favorit.

Imorgon åker Fredrik till Norge med jobbet och kommer hem först tisdag kväll så jag och Dexter får roa oss själva. Jag kommer dock vara mer eller mindre sysselsatt med att skriva hemtenta, för det är dags för det igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: