Lite gott & blandat

Efter onsdagens tågresa & playdate i Skene så landade vi hemma där Dexter till sin stora förtjusning fick sova på madrasser i vårt rum. Ett till äventyr helt enkelt, vilket säkert bidrog till att den övertrötta killen höll igång till 21:20!

Anledningen till sovförflyttningen berodde på att vi skulle få finbesök. Johanna & Fia kom hit efter Madonna konserten och sov över. Mysigt med sällskap till frukosten & Dexter fick stila lite för människor han inte sett på länge 🙂 Vi hann med en tripp till Nelly outleten på Åhaga innan det var dags för dem att styra kosan mot Karlskoga igen. Jag ser verkligen fram mot nästa besök från Johanna när hon kommer ner med hela familjen. Som tur var är det inte långt kvar till dess, bara två veckor! Då blir det massa bus och mys här hemma!

Idag hade Fredrik sin sista arbetsdag innan semestern & slutade som sig bör efter att de fått sin sommarlunch. Han hade fått besked om att UPS försökt leverera ett paket & att det nu kunde hämtas i Mölndal! Inte helt nästgårds men då kläckte jag att vi kunde ta en familjeutflykt och passa på att åka förbi IKEA. Ful får man vara men inte dum serru 🙂

Så vi packade in oss i bilen & åkte. Först stannade vi vid Spel i Focus & inhandlade Zombie Munchkin & Agricola. Behövde lite nya spel till Forsbergs dimper ner 🙂 Sen var det dags att hämta paketet hos UPS, vilket tog en halv evighet (tyckte iaf jag & Dexter som väntade i bilen under tiden). Det innebar att när vi väl landade på IKEA så hade vi med oss en kille med mycket spring i benen. Konstaterade snabbt att IKEA har samma effekt som Leos Lekland på vår kära son. Han kutade igenom IKEA Kållered, provsatt/hoppade i soffor & fåtöljer & fick med jämna mellanrum bäras (under vilda protester) för att vi skulle komma vidare till nästa avdelning. När vi väl lyckats ta oss så långt som till barnavdelning så fastnade vi där lääänge. Fikapaus var inte att tänka på utan det skulle springas vidare till nedervåningen där vi helt sonika stoppade honom i en vagn så vi skulle kunna ta oss snabbt & smidigt till kassan. Dexter var allt annat än nöjd över det & illvrålade mer eller mindre hela vägen. Medan jag stod i snabbkassakön så gick Fredrik och Dexter för att köpa glass (vi hade en genomsvettig kille som behövde kylas ner). Den glassmaskinen imponerade tydligen för dit ville han springa & fylla på glassen nämligen fastän vi försökte förklara att det inte fungerade så. En bulle fick han med sig också som det smaskades på i bilen på vägen hem. Betydligt billigare & godare än fikat som erbjuds på Leos lekland, synd att det är lite väl långt till IKEA bara 😀

Imorgon åker jag & Dexter ut till familjen Stenholm/Nilsson i Sjömarken på fm. Han har pratat massa om ”Gutta & Emem” (Gustav & Ellen) & jag har längtat efter att få träffa Linda som varit utomlands & laddat batterierna.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: